A Médiatanács 837/2012. (V. 9.) számú határozata

A Derecske 94,7 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására beérkezett Pályázati Ajánlat tartalmi vizsgálata (Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. Pályázó)

Hatósági döntés dátuma: 2012. május 9.

null

A Médiatanács a honlapján és hirdetményi úton 2011. szeptember 29-én közzétett, a Derecske 94,7 MHz médiaszolgáltatási lehetőségre a Derecskei Városgazdálkodási Nonprofit Kft. által benyújtott Pályázati Ajánlat tartalmi vizsgálata keretében az Mttv. 59. § (2) bekezdése szerint felvilágosítást kér a Pályázótól:

  • arról, hogy a Pályázati Felhívás 2.4.6.2. pontja alapján a Formanyomtatványban megadott adatok közül, az egyes műsorszámok időtartamának a százalékban vagy a percben megadott értékei helyesek;
  • a Pályázati Ajánlatának és vállalásainak alátámasztása érdekében arra vonatkozóan, hogy az egyes műsorszámokban a helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő és az Mttv. 83. §-a szerinti célt szolgáló közszolgálati elemek milyen időtartamban és - százalékban kifejezve - milyen arányban kerülnek bemutatásra, valamint, hogy a Pályázó támassza alá, hogy a fentiekben megjelölt elemek miként minősülnek helyi közéleti, helyi mindennapi életet segítő illetve közszolgálati tartalomnak a Pályázati Felhívás értelmező rendelkezéseinek és az Mttv. 83. §-ának tükrében.