A Médiatanács 1734/2012. (X. 3.) számú határozata

A NEUMANNJÁNOS2012 pályázati eljárás első fordulójának bírálóbizottsági ajánlásáról

Hatósági döntés dátuma: 2012. október 3.

null

1. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 1156/2012. (VI. 27.) számú határozatával a lekérhető (online) közszolgálati műsorszámok, mint médiatartalmak gyártásának és közzétételének támogatására (NEUMANNJÁNOS2012) meghirdetett pályázati eljárás első fordulójában az alábbipályázat benyújtóját a jelen határozat mellékletét képező bizottsági ajánlás alapján támogatásban részesíti:

lekérhető audiovizuális (televíziós) médiaszolgáltatónál közzétételre kerülő pályázat:

iktatószám:
NEUMANN
JÁNOS
2012-
…/2012.
a pályázó
neve
a lekérhető
médiaszolgáltatást
nyújtó médiaszolgáltató
megnevezése
a médiatartalom
megnevezése
a médiatartalom
formája
a megítélt
támogatás
(Ft)
01
Halasi
Múzeum
Alapítvány
Halasmédia
Non-profit Kft.
Thorma János
nemzetközi
vándorkiállítás
dokumentumfilm
1 500 000
a megítélt támogatás összesen:
1.500.000 Ft


2.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 1156/2012. (VI. 27.) számú határozatával a lekérhető (online) közszolgálati műsorszámok, mint médiatartalmak gyártásának és közzétételének támogatására (NEUMANNJÁNOS2012) meghirdetett pályázati eljárás első fordulójában a bizottsági ajánlást elfogadja és az első fordulót lezárja.

A Médiatanács felhívja az Alap támogatási vezérigazgató-helyettesét, hogy
a) döntéséről a kedvezményezett pályázat benyújtóját 3 munkanapon belül értesítse;
b) a pályázati eljárás első fordulójának eredményéről szóló közleményt az Alap honlapján 3 munkanapon belül hozza nyilvánosságra,
c) a pályázati eljárás első fordulójában hozott bizottsági ajánlás Médiatanács általi elfogadását követő 15. napig a – Médiatanács által a pályázati eljárás első fordulójában kedvezményezetté nyilvánított pályázók esetében – befizetett összeg és a pályázati díj különbözete 100 Ft-nál nagyobb túlfizetési részének – az ÁPF VIII. 7) pontja szerinti – visszautalásáról (amennyiben szükséges) intézkedjen,
d) a bírálóbizottságot értesítse a Médiatanács döntéséről, valamint a bírálóbizottsági tagok megbízási díjainak utalásairól határidőben intézkedjen.

a határozat melléklete: a bírálóbizottság 2012. szeptember 24-én kelt ajánlása a pályázati eljárás első fordulójában