A Médiatanács 2237/2012. (XII. 19.) számú határozata

A Médiatanács által a Pécs 94,6 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2012. június 21-én közzétett pályázati felhívásra 2012. július 23-án beérkezett pályázati ajánlatok tartalmi vizsgálata (Mária Rádió Frekvencia Kft. pályázó)

Hatósági döntés dátuma: 2012. december 19.

null

A Médiatanács a Pécs 94,6 MHz médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására a honlapján és hirdetményi úton 2012. június 21-én közzétett pályázati felhívásra a Mária Rádió Frekvencia Kft. által benyújtott pályázati ajánlat tartalmi vizsgálata keretében az Mttv. 59. § (2) bekezdése szerint indokolással ellátott felvilágosítást kér a pályázótól:

  • a műsorterv tekintetében arra vonatkozóan, hogy mi okozza a napi rendszeres híradásra szánt műsoridőnek a teljes napi műsoridőre vonatkoztatott minimális műsoridejének a százalékban és a percben megadott értékei közötti eltérést;
  • a műsorterv tekintetében arra vonatkozóan, hogy mi okozza a napi rendszeres híradásra szánt műsoridő és a hírműsorszámok napi éjszakai órák nélküli műsoridőre vonatkoztatott minimális műsoridejének a százalékban és a percben megadott értékei közötti eltérést;
  • a saját műsoridő és az éjszakai órák nélküli saját műsoridő vonatkozásában percben és százalékban meghatározott vállalások közötti eltérést, valamint a saját műsoridő és az éjszakai órák nélküli saját műsoridő vonatkozásában meghatározott vállalások egyezését.