A Médiatanács 1751/2013. (XII. 11.) számú döntése

A Médiatanács által a helyi kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi hasznosítására 2013. április 10-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményének megállapítása

Hatósági döntés dátuma: 2013. december 11.

null
  1. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés a) pontja alapján megállapítja, hogy a honlapján és hirdetményi úton a helyi kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi hasznosítására 2013. április 10-én közzétett pályázati felhívással megindított pályázati eljárás eredményes.
  2. A Médiatanács az Mttv. 62. § (1) bekezdés b) pontja és a Pályázati Felhívás 1.10.3.1. b) pontja alapján megállapítja, hogy a pályázati eljárás nyertesei
  • a Székesfehérvár-Belváros vételkörzetű elvi médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében az Alba Regia Műsorszolgáltató Kft. pályázó,
  • Kisvárda város belső területe vételkörzethez kapcsolódó elvi médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében az Összefogás Kisvárdáért Egyesület pályázó,
  • a Mezőtúr-Belváros vételkörzetű elvi médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében az Actor Informatika és Nyomda Kft. pályázó,
  • a Szombathely-Óperint vételkörzetű elvi médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség pályázó,
  • a Törökszentmiklós-Petőfi lakótelep vételkörzetű elvi médiaszolgáltatási lehetőség tekintetében a Rádió Horizont Kft. pályázó.
  1. A Médiatanács az Alba Regia Műsorszolgáltató Kft. 2013. május 30-án benyújtott pályázati ajánlata szerinti Székesfehérvár-Belváros vételkörzetű kisközösségi médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  2. A Médiatanács az Összefogás Kisvárdáért Egyesület 2013. május 30-án benyújtott pályázati ajánlata szerinti Kisvárda város belső területe vételkörzetű kisközösségi médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  3. A Médiatanács az Actor Informatika és Nyomda Kft. 2013. május 30-án benyújtott pályázati ajánlata szerinti Mezőtúr-Belváros vételkörzetű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  4. A Médiatanács a Szombathelyi Evangélikus Egyházközség 2013. május 30-án benyújtott pályázati ajánlata szerinti Szombathely-Óperint vételkörzetű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  5. A Médiatanács a Rádió Horizont Kft. 2013. május 30-án benyújtott pályázati ajánlata szerinti Törökszentmiklós-Petőfi lakótelep vételkörzetű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatását az Mttv. 66. § (5) bekezdése alapján közösségi médiaszolgáltatásként ismeri el.
  6. A Médiatanács az Mttv. 58. § (3) bekezdése szerint az Mttv. 59. § (3) bekezdés d) pontja, valamint a 1.9.8.1. e) és l) pontjai alapján megállapítja, hogy a NADF Fashion Design Kft. pályázó pályázati ajánlata tartalmi szempontból érvénytelen.
  7. A Médiatanács az Mttv. 59. § (3) bekezdés d) pontja, valamint a Pályázati Felhívás 1.9.8.1. a, e) és l) pontjai alapján megállapítja, hogy az Ökorello Alapítvány pályázó pályázati ajánlata tartalmi szempontból érvénytelen.
  8. A Médiatanács a 2-7. pontban szereplő döntéseinek a nyertessé nyilvánított pályázókkal történő közlésével egyidejűleg megindítja a hatósági szerződéskötésre irányuló eljárást.
  9. A Médiatanács döntéseit a honlapján és hirdetményi úton közzéteszi.