Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Esztergom 98,1 MHz – közlemény a pályázati nyilvántartásba vételről

• Publikálva: 2016.06.06. 15:44 • Címke: Turul Média Kft., Hold Rádiós és Televíziós Reklám Kft., Esztergom 98,1 MHz, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása • Forrás: Médiaszolgáltatási Főosztály, Pályáztatási és Jogi Osztály

A Médiatanács 288/2016. (III.8.) számú döntésével, az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján fogadta el az Esztergom 98,1 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának szövegét, amelyet honlapján és hirdetményi úton 2016. március 10-én tett közzé.

A beadás napján, 2016. április 11-én a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására az alábbi két pályázati ajánlat érkezett.

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1.

Hold Rádiós és Televíziós Reklám Kft.

2500 Esztergom, Kápolna u. 15.

2.

Turul Média Kft.

2800 Tatabánya, Stúdium tér 1.

A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1. pontja alapján 571/2016. (V. 31.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Hold Rádiós és Televíziós Reklám Kft. pályázót.

Budapest, 2016. május 31.