Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek – közlemény benyújtott pályázati ajánlatról

• Publikálva: 2016.06.14. 15:49 • Címke: Kun Média Kft., Mosoly Média Nonprofit Kft., kisközösségi rádiók, kisközösségi médiaszolgáltatás, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása • Forrás: Médiaszolgáltatási Főosztály, Pályáztatási és Jogi Osztály

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2016. április 14. napján pályázati felhívást tett közzé honlapján és hirdetményi úton kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek hasznosítására.

A pályázati ajánlat beadásának napján, 2016. június 13-án kettő pályázati ajánlatot nyújtottak be.

A pályázók adatai a következők:

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1.

KUN-MÉDIA Kft.

5300 Karcag, Madarasi út 9-11. 3. lph. 4. em. 12.

2. Mosoly Média Nonprofit Kft. 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos u. 12.

Budapest, 2016. június 13.