Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség (Budapest) – közlemény benyújtott pályázati ajánlatról

• Publikálva: 2016.06.28. 15:17 • Címke: kisközösségi médiaszolgáltatás, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása • Forrás: Bejelentési Osztály

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2016. április 28. napján pályázati felhívást tett közzé honlapján és hirdetményi úton egy Budapest –Terézváros telephelyű kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására.

A pályázati ajánlat beadásának napján, 2016. június 27-én egy pályázati ajánlatot nyújtottak be. A pályázó adatai a következők:

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1.

Közösségi Rádiózásért Egyesület

1067 Budapest, Szondi u. 40. 2. em. 16.

 

Budapest, 2016. június 27.