Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Kisközösségi médiaszolgáltatási lehetőség (Budapest) – közlemény a pályázati nyilvántartásba vételről

• Publikálva: 2016.08.31. 15:04 • Címke: Közösségi Rádiózásért Egyesület, kisközösségi médiaszolgáltatás, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása • Forrás: Pályáztatási és Jogi Osztály, Médiaszolgáltatási Főosztály

A Médiatanács 483/2016. (IV. 26.) számú döntésével az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján fogadta el a budapesti kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség elvi hasznosítására irányuló pályázati felhívást (a továbbiakban: Pályázati Felhívás), amelyet honlapján és hirdetményi úton 2016. április 28-án közzétett.

A benyújtás napján 2016. június 27-én a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására az alábbi pályázó nyújtott be pályázati ajánlatot:

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1.

Közösségi Rádiózásért Egyesület

1067 Budapest, Szondi utca 40. II. em. 16.


A Médiatanács 2016. augusztus 30. napján az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.11.9.1 pontja alapján 1022/2016. (VIII. 30.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Közösségi Rádiózásért Egyesület pályázót.

Budapest, 2016. augusztus 31.