Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Helyi kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek – közlemény a pályázati nyilvántartásba vételről

• Publikálva: 2016.09.07. 10:58 • Címke: nyilvántartásba vétel, Mosoly Média Nonprofit Kft., Kun Média Kft., kisközösségi rádiók, kisközösségi médiaszolgáltatás, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása • Forrás: Médiaszolgáltatási Főosztály, Pályáztatási és Jogi Osztály

A Médiatanács 428/2016. (IV.12.) számú döntésével, az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján fogadta el a helyi kisközösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőségek elvi hasznosítására vonatkozó pályázati felhívásának (továbbiakban: Pályázati Felhívás) szövegét, amelyet honlapján és hirdetményi úton 2016. április 14-én tett közzé.

A beadás napján, 2016. június 13-án az alábbi pályázati ajánlatok érkeztek.

#

Pályázó neve

Pályázó címe

Tervezett vételkörzet

1.

Kun Média Kft.

5300 Karcag, Madarasi út 9-11. 3. lph. 4. em. 12.

Karcag
2. Mosoly Média Nonprofit Kft. 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos u. 12. Kiskunfélegyháza

A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.11.9.1. pontja alapján 1061/2016. (IX. 6.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Kun-Média Kft. pályázót.

A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.11.9.1. pontja alapján 1062/2016. (IX. 6.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Mosoly Média Nonprofit Kft. pályázót.