A Médiatanács 1316/2016. (XI. 15.) számú döntése

A Sárvár 96,5 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására 2016. július 7-én közzétett pályázati felhívásra 2016. augusztus 31-én beérkezett pályázati ajánlat tartalmi vizsgálata (Sárvári Média Nonprofit Kft.)

Hatósági döntés dátuma: 2016. november 15.

null
  1. A Médiatanács az előterjesztés mellékletét képező végzésben foglaltak szerint az Mttv. 59. § (2) bekezdése, valamint a Pályázati Felhívás 1.10.10.4. pontja alapján hiánypótlásra hívja fel a Sárvári Média Nonprofit Kft. pályázót a Sárvár 96,5 MHz médiaszolgáltatási lehetőségre 2016. augusztus 31-én benyújtott pályázati ajánlata tekintetében a számvitelről szóló 2000. évi C. törvénynek megfelelő eredménykimutatás-tervekkel és mérlegtervekkel kapcsolatban.
  2. A Médiatanács az előterjesztés mellékletét képező végzésben foglaltak szerint az Mttv. 59. § (2) bekezdése, valamint a Pályázati Felhívás 1.10.10.6. pontja alapján felvilágosítást kér a Sárvári Média Nonprofit Kft. pályázótól a Sárvár 96,5 MHz médiaszolgáltatási lehetőségre 2016. augusztus 31-én benyújtott pályázati ajánlata tekintetében az alábbiakkal kapcsolatban:
  • a pályázó nyilatkozzon a „Jazz óra” és a „Magyar jazz óra” című műsorszámokkal kapcsolatban,
  • a pályázó nyilatkozzon arról, hogy Pályázati Felhívás Formanyomtatvány VI. pontja szerinti tervezett költségekre vonatkozó táblázatában feltüntetett adatok hogyan egyeztethetők össze,
  • a pályázó nyilatkozzon arról, hogy a Pályázati Felhívás Formanyomtatvány VI. 3. pontjában, az eredménykimutatás-tervekkel és az eredménykimutatás-tervekhez kapcsolódó feltételezésekkel, mérlegtervekkel és az ezekhez kapcsolódó feltételezésekkel, illetve a Pályázati Felhívás Formanyomtatvány VI. pontja szerinti tervezett költségek táblázatának az anyagjellegű ráfordításokat részletező soraival összefüggésben feltüntetett adatok hogyan egyeztethetők össze.