Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

2016. december 13-i határozatok

• Címke: RTL Klub (Magyar RTL Televízió Zrt.), hangos reklám/reklámhangerő, TiszaPart TV, TISZApART MÉDIA Kft., rtlklub.hu (Magyar RTL Televízió Zrt.), bírság szankció, Heti TV újság (Central Médiacsoport Zrt.), korhatár-besorolás (klasszifikáció), gyermekek és kiskorúak védelme, Kossuth Rádió, Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt., kiegyensúlyozottsági kérelem, Sport1, Sport2, AMC Networks Central Europe Kft., Galaxy TV, Story5, hangos reklám/reklámhangerő, AGORA Sport és Szabadidő Közhasznú Nonprofit Kft., Tatabányai Közösségi Televízió, hálózatba kapcsolódás, bírság szankció, Nyíregyháza 89,6 MHz, Mustár Rádió, Kulturális Életért Közhasznú Egyesület, Budapest 92,9 MHz, Klubrádió, magyar zenei műsorszámok, vállalt műsorszerkezettől történő eltérés, Debrecen Városi Televízió Kft., Daru Média Kft., Kredit Holding Kft., Hajdúszoboszló 100,6 MHz, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása, pályázatok eredményéről szóló közigazgatási határozatok, elsőfokú hatósági döntés, Médiatanács-döntések, hatósági határozatok • Forrás: Az NMHH Médiatanácsa

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa által a 2016. december 13-i ülésnapon hozott elsőfokú hatósági határozatok teljes szövegét a jobb oldali, „Kapcsolódó dokumentumok” dobozban találja meg.

Az ülésnap összes határozatát, az ülések napirendjét és jegyzőkönyveit megtalálja az „Ülések” menüpont alatt.

Kapcsolódó dokumentumok