Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Esztergom 98,1 MHz – közlemény benyújtott pályázati ajánlatokról

• Publikálva: 2017.01.09. 16:06 • Címke: Hold Reklám Kft., Turul Média Kft., FW Befektetési Kft., Esztergom 98,1 MHz, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása • Forrás: Médiaszolgáltatási Főosztály, Pályáztatási és Jogi Osztály

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2016. november 10. napján pályázati felhívást tett közzé honlapján és hirdetményi úton az Esztergom 98,1 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására.

A pályázati ajánlat beadásának napján, 2017. január 9-én három pályázati ajánlatot nyújtottak be.

A pályázók adatai a következők:

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1. Hold Reklám Kft. 2500 Esztergom, Kápolna u. 15.

2.

Turul Média Kft. 2800 Tatabánya, Stúdium tér 1.
3. FW Befektetési Kft. 1173 Budapest, Szárhegy u.12.

Budapest, 2017. január 9.