Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Nagykanizsa 95,6 MHz – közlemény a benyújtott pályázati ajánlatokról

• Publikálva: 2017.01.30. 15:04 • Címke: dtm Media Hungary Kft., Helikon Rádió Kft., médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása, Nagykanizsa 95,6 MHz • Forrás: Bejelentési Osztály

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2016. december 16. napján pályázati felhívást tett közzé honlapján és hirdetményi úton a Nagykanizsa 95,6 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására.

A pályázati ajánlat beadásának napján, 2017. január 30-án kettő pályázati ajánlatot nyújtottak be.

A pályázók adatai a következők:

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1. Helikon Rádió Kft. 8360 Keszthely, Rákóczi tér 20.

2.

dtm Media Hungary Kft. 1158 Budapest, Neptun utca 112. 6. em. 26.

Budapest, 2017. január 30.