Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Győr 103,1 MHz – közlemény a pályázati nyilvántartásba vételről

• Publikálva: 2017.02.08. 09:23 • Címke: Lajta Rádió Kft., Turul Média Kft., médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása, Győr 103,1 MHz • Forrás: Pályáztatási és Jogi Osztály

A Médiatanács 1250/2016. (X. 25.) számú döntésével, az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján fogadta el a Győr 103,1 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának szövegét, amelyet honlapján és hirdetményi úton 2016. október 27. napján tett közzé.

A beadás napján, 2016. december 1-jén a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására az alábbi két pályázati ajánlat érkezett.

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1.

Lajta Rádió Kft.

9023 Győr, Magyar u. 9.

2.

TURUL MÉDIA Kft.

2800 Tatabánya, Stúdium tér 1.

A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1. pontja alapján 80/2017. (II. 7.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Lajta Rádió Kft. pályázót.

Budapest, 2017. február 7.