Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Eger 101,3 MHz – közlemény a pályázati nyilvántartásba vételről

• Publikálva: 2017.02.08. 10:57 • Címke: FW Befektetési Kft., Mátra Centrum Kft., médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása, Eger 101,3 MHz • Forrás: Pályáztatási és Jogi Osztály

A Médiatanács az 1211/2016. (X. 11.) számú döntésével, az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján fogadta el az Eger 101,3 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának (a továbbiakban: Pályázati Felhívás) szövegét, amelyet honlapján és hirdetményi úton 2016. október 13-án tett közzé.

A beadás napján, 2016. november 14-én a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására az alábbi pályázati ajánlatok érkeztek.

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1.

Mátra Centrum Kft.

3300 Eger, Csákány utca 1.

2.

FW Befektetési Kft.

1173 Budapest, Szárhegy u. 12.

A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1 pontja alapján 78/2017. (II. 7.) számú, illetve 79/2017. (II. 7.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Pályázati Felhívásra pályázati ajánlatot benyújtó Mátra Centrum Kft. pályázót, valamint az FW Befektetési Kft. pályázót.

Budapest, 2017. február 8.