Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

2016. november 15-i határozatok

• Címke: TV2 (TV2 Média Csoport Kft.), figyelmeztetés szankció, osztott képernyős reklám, elsőfokú határozat, hatósági határozatok, Médiatanács-döntések • Forrás: Az NMHH Médiatanácsa

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa által a 2016. november 15-i ülésnapon hozott elsőfokú hatósági határozatok teljes szövegét az alábbi listában és/vagy a jobb oldali, „Kapcsolódó dokumentumok” dobozban találja meg.

Az ülésnap összes határozatát, az ülések napirendjét és jegyzőkönyveit megtalálja az „Ülések” menüpont alatt.

  1. Határozatok leadkép (120x80)A Médiatanács 1329/2016. (XI. 15.) számú döntése

    dokumentum

    Az országos médiaszolgáltatóknál lefolytatott vizsgálat eredménye (2016. június) – TV2 Média Csoport Kft. (TV2) [az Mttv. 33. § (7) bekezdésében foglalt rendelkezés megsértése]