Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Hajdúnánás 93,3 MHz – közlemény a benyújtott pályázati ajánlatokról

• Publikálva: 2017.02.13. 14:42 • Címke: Kredit Holding Kft., Médiacentrum Debrecen Kft., LB Rádió Kft., médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása, Hajdúnánás 93,3 MHz • Forrás: Bejelentési Osztály

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2017. január 12. napján pályázati felhívást tett közzé honlapján és hirdetményi úton a Hajdúnánás 93,3 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására.

A pályázati ajánlat beadásának napján, 2017. február 13-án három pályázati ajánlatot nyújtottak be.

A pályázók adatai a következők:

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1. LB Rádió Kft. 1117 Budapest, Hauszmann A. utca 4. D. ép. 2. em. 205.

2.

Médiacentrum Debrecen Kft. 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

3.

KREDIT HOLDING Kft. 4026 Debrecen, Darabos u. 35.

Budapest, 2017. február 13.