Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

2016. november 30-i határozatok

• Címke: Magyar RTL Televízió Zrt., előzetes klasszifikáció, gyermekek és kiskorúak védelme, Reális Zöldek Klub, Kossuth Rádió, Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt., Tények (TV2), TV2 (TV2 Média Csoport Kft.), kiegyensúlyozottsági kérelem, elsőfokú hatósági döntés, hatósági határozatok, Médiatanács-döntések • Forrás: Az NMHH Médiatanácsa

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa által a 2016. november 30-i ülésnapon hozott elsőfokú hatósági döntések teljes szövegét az alábbi listában és/vagy a jobb oldali, „Kapcsolódó dokumentumok” dobozban találja meg.

Az ülésnap összes döntését, az ülések napirendjét és jegyzőkönyveit megtalálja az „Ülések” menüpont alatt.