Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Hajdúböszörmény 98,9 MHz – közlemény a benyújtott pályázati ajánlatokról

• Publikálva: 2017.02.16. 16:01 • Címke: Kredit Holding Kft., LB Rádió Kft., BDR Média Kft., Médiacentrum Debrecen Kft., Szabadhajdú Nonprofit Kft., Hajdúböszörmény 98,9 MHz, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása • Forrás: Médiaszolgáltatási Főosztály, Pályáztatási és Jogi Osztály

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2017. január 12. napján pályázati felhívást tett közzé honlapján és hirdetményi úton a Hajdúböszörmény 98,9 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására.

A pályázati ajánlat beadásának napján, 2017. február 16-án öt pályázati ajánlatot nyújtottak be.

A pályázók adatai a következők:

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1. „Szabadhajdú” Közhasznú Nonprofit Kft. 4220 Hajdúböszörmény, Bocskai tér 4.

2.

Médiacentrum Debrecen Kft. 4025 Debrecen, Petőfi tér 10.

3.

BDR Média Kft. 4024 Debrecen, Piac utca 28. C. lház. I. em. 14-15.
4. LB Rádió Kft. 1117 Budapest, Hauszmann A. utca 4. D. ép. 2. em. 205.
5. Kredit Holding Kft. 4026 Debrecen, Darabos u. 35.

Budapest, 2017. február 16.