Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Békéscsaba 88,9 MHz – közlemény a pályázati nyilvántartásba vételről

• Publikálva: 2017.03.08. 15:00 • Címke: Interax Kft., Radio Plus Kft., médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása, Békéscsaba 88,9 MHz • Forrás: Bejelentési Osztály

A Médiatanács 1230/2016. (X.18.) számú döntésével az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján fogadta el a Békéscsaba 88,9 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának szövegét (a továbbiakban: Pályázati Felhívás), amelyet honlapján és hirdetményi úton 2016. október 20-án közzétett.

A benyújtás napján 2016. november 21-én a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására az alábbi pályázók nyújtottak be pályázati ajánlatot:

 

Pályázó neve

Pályázó székhelye

1.

Radio Plus Kft.

1016 Budapest, Hegyalja út 7-13. IV. em.

2.

INTERAX Kft.

5600 Békéscsaba, Nádas sor 13.

A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1 pontja alapján 59/2017. (I.31.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Radio Plus Kft. pályázót.

A Médiatanács napján az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1 pontja alapján 60/2017. (I.31.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette az INTERAX Kft. pályázót.

Budapest, 2017. március 8.