Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Szombathely 88,4 MHz – közlemény a pályázati nyilvántartásba vételről

• Publikálva: 2017.03.08. 15:06 • Címke: médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása, Szombathelyi Evangélikus Egyházközség, Mária Rádió Frekvencia Kft., Szombathely 88,4 MHz • Forrás: Bejelentési Osztály

A Médiatanács az 1317/2016. (XI.15.) számú döntésével, az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján fogadta el a Szombathely 88,4 MHz helyi közösségi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának (a továbbiakban: Pályázati Felhívás) szövegét, amelyet honlapján és hirdetményi úton 2016. november 17-én tett közzé.

A benyújtás napján, 2017. január 11-én a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására az alábbi pályázati ajánlatok érkeztek.

 

Pályázó neve

Pályázó székhelye

1.

Mária Rádió Frekvencia Kft.

8200 Veszprém, Házgyári út 7.

2.

Szombathelyi Evangélikus Egyházközség

9700 Szombathely, Körmendi út 2.

A Médiatanács napján az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.11.8.1 pontja alapján 155/2017. (II.21.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Mária Rádió Frekvencia Kft. pályázót.

Budapest, 2017. március 8.