Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Velence Meleg-hegy 90,4 MHz – közlemény a pályázati nyilvántartásba vételről

• Publikálva: 2017.03.14. 13:15 • Forrás: Bejelentési Osztály

A Médiatanács a 1319/2016. (XI. 15.) számú döntésével, az Mttv. 52. § (1) bekezdése alapján fogadta el a Velence Meleg-hegy 90,4 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályázati felhívásának (a továbbiakban: Pályázati Felhívás) szövegét, amelyet honlapján és hirdetményi úton 2016. november 18-án tett közzé.

A beadás napján, 2017. január 12-én a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására az alábbi pályázati ajánlatok érkeztek.

 

Pályázó neve

Pályázó székhelye

 

FEHÉRVÁR RÁDIÓ Kft.

8000 Székesfehérvár, Donát utca 92.

 

”B & T” Szolgáltató Kft.

8253 Révfülöp, Madách u. 4.

 

VLNC FM Rádió Kft.

2481 Velence, Béke u. 4481/J. tetőtér 3702.

 

GONG RÁDIÓ Kft.

6000 Kecskemét, Petőfi S. u. 1/b.

A Médiatanács az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1 pontja alapján 205/2017. (III. 7.) számú pályázati nyilvántartásba vette a Pályázati Felhívásra pályázati ajánlatot benyújtó FEHÉRVÁR RÁDIÓ Kft. pályázót, illetve 206/2017. (III. 7.) számú döntésével pályázati nyilvántartásba vette a Pályázati Felhívásra pályázati ajánlatot benyújtó ”B & T” Szolgáltató Kft. pályázót.

Budapest, 2017. március 14.