A Médiatanács 252/2017. (III. 21.) számú döntése

A FEHÉRGYÖRGY2017 pályázati eljárás bírálóbizottsági tagjainak megválasztásáról

1.
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa a televíziófilmek és televíziófilm-sorozatok gyártásának támogatására meghirdetett FEHÉRGYÖRGY2017 pályázati eljárásban beérkezett szinopszisokat és pályázatokat értékelő bírálóbizottság tagjává az alábbi személyeket választja meg, illetve nevezi ki:

 
FEHÉRGYÖRGY2017
tagok
Gajdics Ottó
Medveczky Balázs
Zaras Andrea


A Médiatanács a FEHÉRGYÖRGY2017 pályázati eljárás bírálóbizottságának elnöki tisztségére Gajdics Ottót választja meg.

A bírálóbizottsági elnök és a tagok megbízatásának, illetve kinevezésének időbeli hatálya 2017. március 21-étől 2017. július 31-éig tart.

2.
A Médiatanács a bírálóbizottsági elnök megbízási díját feladatvégzés esetén havi bruttó 400.000 Ft-ban, a választott tag megbízási díját feladatvégzés esetén havi bruttó 350.000 Ft-ban állapítja meg. A kinevezett tag – Medveczky Balázs – feladatát díjazás nélkül látja el.

A bírálóbizottsági elnök és a választott tag megbízási díja a havi teljesítés igazolását követő 15 munkanapon belül kerül kifizetésre.

A televíziófilmek és televíziófilm-sorozatok gyártásának támogatására meghirdetett FEHÉRGYÖRGY2017pályázati eljárás valamennyi kedvezményezetté nyilvánított és elkészült TV-film megtekintéséért és véleményezéséért a bizottsági elnök részére bruttó 400.000 Ft, a választott tag részére bruttó 350.000 Ft díjazás jár. A kifizetés feltétele a bírálóbizottságok működésének szabályairól szóló ügyrend 8.1. j) pontjában meghatározott, az elnök által benyújtott általános értékelés Médiatanács általi elfogadása. A kifizetésről a Médiatanács az általános értékelés elfogadásával egyidejűleg dönt.

A Médiatanács felkéri a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap mecenatúra igazgatóját, hogy

  1. döntéséről értesítse a megválasztott/kinevezett bírálóbizottsági tagokat,
  2. a megbízási szerződéseket és összeférhetetlenségi nyilatkozatokat az elfogadottak szerint kösse meg,
  3. 3 munkanapon belül intézkedjen a bírálóbizottság összetételének honlapon történő közzétételéről.