Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Esztergom 98,1 MHz – közlemény a pályázati nyilvántartásba vételről

• Publikálva: 2017.04.20. 11:14 • Címke: Esztergom 98,1 MHz, Hold Reklám Kft., Turul Média Kft., FW Befektetési Kft., nyilvántartásba vétel, médiaszolgáltatási lehetőségek pályáztatása • Forrás: Médiaszolgáltatási Főosztály, Pályáztatási és Jogi Osztály

A Médiatanács az 1287/2016. (XI.8.) számú döntésével, a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény (a továbbiakban: Mttv.) 52. § (1) bekezdése alapján fogadta el az Esztergom 98,1 MHz helyi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség Pályázati Felhívásának szövegét, amelyet honlapján és hirdetményi úton 2016. november 10-én tett közzé.

A benyújtás napján, 2017. január 9-én a médiaszolgáltatási lehetőség hasznosítására az alábbi pályázati ajánlatok érkeztek.

#

Pályázó neve

Pályázó címe

1.

FW Befektetési Kft.

1173 Budapest, Szárhegy u.12.

2.

Turul Média Kft.

2800 Tatabánya, Stúdium tér 1.

3. Hold Reklám Kft. 2500 Esztergom, Kápolna u. 15.

A Médiatanács a 277/2017. (III.29.) számú döntésével az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1. pontja alapján pályázati nyilvántartásba vette az FW Befektetési Kft. pályázót.

A Médiatanács a 278/2017. (III.29.) számú döntésével az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1. pontja alapján pályázati nyilvántartásba vette a Turul Média Kft. pályázót.

A Médiatanács a 279/2017. (III.29.) számú döntésével az Mttv. 58. § (1) bekezdése és a Pályázati Felhívás 1.10.8.1. pontja alapján pályázati nyilvántartásba vette a Hold Reklám Kft. pályázót.

Budapest, 2017. április 20.