A Médiatanács 240/2011. (II. 16.) számú határozata

a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa ügyrendjének módosítása

Hatósági döntés dátuma: 2011. február 16.

null

1.) A Médiatanács az ügyrendjének 4.6 pontja utolsó mondatát az alábbiak szerint módosítja:

„A Médiatanács hatósági hatáskörei tekintetében elõterjesztést kizárólag az Elnök, a Koordinátor tag, a Hivatal Fõigazgatója, a Média döntéselõkészítõ fõosztályvezetõ és az Alap vezérigazgatója nyújthat be.”

2.) A Médiatanács az ügyrendjének 4.7. pontjának elsõ mondatát az alábbiak szerint módosítja:

„Médiatanács kitûzött ülésnapját megelõzõ ötödik munkanapig benyújtott elõterjesztések kerülhetnek a Médiatanács napirendjére, az 5.5. pontban rögzített kivétellel.”

3.) A Médiatanács az ügyrendjének 4.9. pontját az alábbiak szerint módosítja:

„A benyújtott elõterjesztésekhez az Elnök és a Médiatanács tagjai írásban - döntésre vonatkozó javaslatot is tartalmazó - módosító indítványt, illetve észrevételeket tehetnek, amelyeket legkésõbb az ülés kezdetét megelõzõ egy nappal szükséges a Médiatanácshoz benyújtani. Az ülésen szóban elõterjesztett módosító indítvány tárgyalásáról a Médiatanács minõsített többséggel dönt. A 4.8. pont alapján sürgõs jelzéssel ellátott és az 5.5. pont szerint a Médiatanács által minõsített többséggel napirendre vett elõterjesztésekhez kapcsolódóan az ülésen külön szavazás nélkül lehet szóbeli módosító indítványt (is) elõ (lehet) terjeszteni.”