Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

Politikusok, pártok a hírműsorokban

  1. tv-stúdió – 3185-ös cikk leadkép (120x80)A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban – 2012. május

    2012.06.12. 15:19 • Forrás: Külső kommunikációs osztály, Műsorfigyelő és -elemző főosztálydokumentum

    A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és -elemző főosztályának gyorsjelentése.

  2. tv-stúdió – 3185-ös cikk leadkép (120x80)A politikai szereplők médiahasználata a hírműsorokban – 2012. április

    2012.05.15. 16:53 • Forrás: Műsorfigyelő és -elemző főosztály, Külső kommunikációs osztálydokumentum

    A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Műsorfigyelő és -elemző főosztályának gyorsjelentése.

<< / 4 >>