Ebben a főrovatban a média- és a hírközlési termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban kerülő felhasználók minden hasznos információt egybegyűjtve megtalálnak az ügyintézéshez szükséges címektől kezdve a jogszabályokon, határozatokon, nyilvántartásokon át az állampolgárokat segítő tájékoztató szolgáltatásokig, hírekig. Külön rovat foglalkozik a digitális átállással és azzal, mikor érdemes a média- és hírközlési biztoshoz fordulni.

Ebben a főrovatban elsősorban a hírközlési területtel foglalkozó szakemberek, hírközlési szolgáltatók jutnak információkhoz. Tájékoztatást kaphatnak többek között a piacelemzési eredményekről, az előírt adatszolgáltatások feltételeiről, a felügyeleti eljárások állapotáról, a frekvenciapályáztatások aktuális helyzetéről, a Nemzeti Filmiroda által kezelt nyilvántartásokról.

Ez a főrovat elsősorban az NMHH felelősségi területeivel foglalkozó sajtómunkatársak számára tartalmaz hasznos információkat. Itt jelennek meg a közérdeklődésre leginkább számot tartó információk, az NMHH-t érintő legfrissebb hírek, sajtóközlemények. Az érdeklődők itt tájékozódhatnak a Szóvivői iroda elérhetőségéről, letölthetik kiadványainkat.

Ez a főrovat az NMHH önálló hatáskörű szervéről, a Médiatanácsról és működéséről ad információkat. Az érdeklődők tájékozódhatnak a testület ülésein történtekről, a Médiatanács ajánlásairól, a médiaszolgáltatási pályázatok aktuális állapotáról, a médiaszolgáltatások és sajtótermékek nyilvántartásáról és bejelentéséről, a műsorelemzések eredményeiről.

Gyengénlátóknak English Magyar
 

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának tagjai

 1. Karas Monika (leadkép)Dr. Karas Monika

  Forrás: Az NMHH Médiatanácsavideó képgaléria

  a Médiatanács elnöke

 2. Auer János (leadkép)Dr. Auer János

  Forrás: Az NMHH Médiatanácsaképgaléria

  a Médiatanács tagja

 3. Kollarik Tamás (leadkép)Dr. Kollarik Tamás

  Forrás: Az NMHH Médiatanácsavideó képgaléria

  a Médiatanács tagja

 4. Koltay András (leadkép)Dr. Koltay András

  Forrás: Az NMHH Médiatanácsavideó képgaléria

  a Médiatanács tagja

 5. Vass Ágnes (leadkép)Dr. Vass Ágnes

  Forrás: Az NMHH Médiatanácsavideó képgaléria

  a Médiatanács tagja